シラバス参照

年度 2024 
講義コード 11657002 
講義名 グローバル・コミュニケーションⅠ B 
担当教員

イー エー パン

配当年次 2年 
単位数
講義期間 前期 
授業形態 演習/対面型 
ナンバリング(2023年度以降入学生用) MM-FCC-SE-232 
ナンバリング(2022年度以前入学生用) MM-FBK-GS-211 



授業の概要
This course is for second year students and above. There are no specific requirements for taking this course.
Students will have opportunities to better their vocabulary and grammar skills along with practicing pronunciation through class activities.

Students taking this class are encouraged to have a positive attitude towards working closely with group peers and to not be afraid of making mistakes in conversation. In addition to the textbook, authentic video activities and news story readings will sometimes be used. Students are expected to attend regularly, participate in group work, and enjoy building listening and speaking skills in English. After taking this course, we hope that students will look forward to using everything they learned in real life. 
この科目の到達目標
In this course, students will
・gain confidence in their English speaking and listening abilities.
・be able to use basic English skills in group discussions.
・improve their English spoken fluency. 
成績評価の方法
評価は以下の項目において行う 
①授業の出席率、②授業外学習、③発表(30点)、④2回の小テストの合計得点(30点) *参画度が低い場合は、C評価となる場合もある。 
S評価   次のすべてを満たす場合   ①14 回 (100%)、②90%以上、③27点以上、④合計24点以上。これに加え、授業へ主体的に参画していること。 
A評価   次のすべてを満たす場合   ①12回(85%)以上、②80%以上、③24点以上、④合計20点以上。これに加え、課題の完成度が 標準以上と評価できること。 
B評価   次のすべてを満たす場合   ①10 回(70%)以上、②60%以上、③21点以上、④合計16点以上 
F評価   次のいずれかに当たる場合   ①5回以上の授業欠席、②60%未満、③0点かつ ④が合計16 点未満 
※授業への積極的参加が最も重要。 
授業項目
授業項目
1. Course Introduction 
2. Unit 1 Trips of a Lifetime
p.8 to 10 
3. Unit 1 Trips of a Lifetime
p. 11 to 13 
4. Unit 2 How much should I bring?
p. 14 to 16 
5. Unit 2 How much should I bring?
Quiz 1 
6. Unit 3 Meeting Other Travelers
p.20 to 22 
7. Unit 3 Meeting Other Travelers
p.23 to 25 
8. Unit 4 Checking In/Out
p.28 to 30 
9. Unit 4 Checking In/Out
p. 31 to 33 
10. Unit 5 Room Service
p. 34 to 36
Quiz 2 
11. Unit 5 Room Service
p. 37 to 39 
12. Unit 6 Hotel Facilities
p. 40 to 42 
13. Unit 6 Hotel Facilities
p. 43 to 45 
14. Final presentation 


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